2021 YILI BANYO DEKORASYON TRENDLERİ

2021 yılı banyo dekorasyon model ve öyle eskisi gibi beyaz banyo modelleri kullanılmamakta, onun yerine ahşap zeminler veya duvarlar, renkli veya üç boyutlu seramikler banyo dekorasyonu oldukça sık kullanılmaktadır.Ahşap ürünlerinin doğallığını banyolarda artık daha çok görüyoruz. Ahşabın her tonunu gerek zeminde gerekse dolap ve duvarları 2021 banyo dekorasyon trendleri arasında oldukça yaygın olmak üzeredir.

Zeminlerde kullanılan seramiklerde ise kare veya dikdörtgen fayans ya da laminant modellerin yerine beşgen, altıgen modeller daha sık karşımıza çıkıyor. Banyolarda her zaman olduğu gibi zıt renklerin kullanımı modası devam ediyor ve hep edecek gibi görünmektedir. Banyo dekorasyon trendlerinden birisi de banyoda canlı ağaçlara ya da bitkilere yer vermektir. Özellikle neme dayanıklı ve nemden beslenip ekstra bir bakım gerektirmeyen,  büyümeyen canlı bitkiler banyoya çok şey katmakta ve taze ve canlı bir görüntü sunuyor. Doğaya saygılı ve geri dönüşümden elde edilen ahşap duşa kabinler ve duş ekipmanları çok revaçta.

Tek renkli ya da zıt birkaç renk ile yapılan banyo dekorasyonlarının yerini rengarenk spor veya pastel renklerle birlikte çok renkli dolaplar ya da zeminler oldukça yaygın kullanılmaktadır.Banyo bataryalarında altın rengi tekrar çok sık dekorasyon içerisinde yerini almaktadır. Lavabo tasarımları gittikçe çılgınlaşmaya başladı. Cesareti olan çok farklı modeller ile banyosunda fark yaratabilmektedir.

2021 YILI BANYO DEKORASYON TRENDLERİ